Kurssit

 

Kuvataidekoululta löytyy upeat puitteet ja osaaminen kurssien ja virkistystilaisuuksien järjestämiseen. Ammattitaitoisten opettajien ja taiteilijoiden opastuksella voimme yhdessä suunnitella juuri sinun tarpeisiin sopivan tilaisuuden, jonka pituus voi olla lähes minkä mittainen tahansa.

Haluaisitteko kenties lumoutua Luonnonväreistä ja niiden mahdollisuuksista kuvataiteessa?

Ota yhteyttä teija.lauronen@forssa.fi

 

LUONNONVÄRIT KUVATAITEESSA

10.5.2023

Tiistai 6.6., lauantai 10.6. tai torstai 3.8. Klo: 10–15 (sis. 30min lounastauko) Tutustu luonnonvärien valmistamiseen sekä niiden käyttöön kuvataiteessa. Kurssilla perehdytään luonnonväreihin Luonnonvärit kuvataiteessa -oppaan ohjeiden mukaisesti. Opi, koe ja ota luonnonvärit haltuun! Tiivis startti luonnonvärien lumoavaan maailmaan. Ihastu luonnonväreihin! Innostava kurssi sopii kaikille kuvataiteesta ja väreistä kiinnostuneille. Hyödynnä kurssin oppeja sujuvasti omaan työhösi esim. varhaiskasvatuksessa ja opetustyössä.

Ilmoittaudu täältä:
Tiistai 6.6.
Lauantai 10.6.
Torstai 3.8.

 

LUONNONVÄRIT KUVATAITEESSA MONIPUOLISEMMIN

10.5.2023

Ti-ke 13.-14.6.2023 klo: 10–15 (sis. 30min lounastauko)

Tutustu luonnonvärien valmistamiseen sekä niiden käyttöön kuvataiteessa. Kurssilla perehdytään luonnonväreihin Luonnonvärit kuvataiteessa -oppaan ohjeiden mukaisesti sekä kokeillaan raaka-aineita ja värejä monin tavoin. Opi, koe ja ota luonnonvärit haltuun!

Tutustu monipuolisemmin luonnonvärien lumoavaan maailmaan. Ihastu luonnonväreihin!

Inspiroiva kurssi sopii kaikille kuvataiteesta ja väreistä kiinnostuneille. Hyödynnä kurssin oppeja sujuvasti omaan työhösi esim. varhaiskasvatuksessa ja opetustyössä.

Ilmoittaudu täältä